Menu

Luxe bungalow met sauna

Check beschikbaarheid

Boek nu

Een bungalow is al een prachtige vakantie accommodatie op zich. Maar als u in onze bungalow met sauna bent verbleven, dan wilt u niks anders meer. Op ons bungalowpark aan de kust van Zeeland heeft u de keuze uit twee typen bungalows met sauna, namelijk de Maxime en de Antibes. Beide bungalows bezorgen u elke periode van het jaar een bijzonder ontspannen gevoel. Onze bungalows met sauna zijn vrijstaand en beschikken daarnaast ook onder andere over een vaatwasser en wasmachine.

Ons unieke vakantiepark midden in Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door de prachtige ligging aan het water. Wanneer u de dijk oversteekt zult u verrast zijn door het geweldige uitzicht. Leuke uitstapjes in de omgeving of toch gewoon een dagje op het vakantiepark? Wat u ook kiest, u kunt geen slechte keuze maken! Op ons park zijn diverse faciliteiten om te onstpannen of om juist actief bezig te zijn.

Boek uw eigen bungalow met sauna

Wilt u een geweldige vakantie of lastminute in Zeeland boeken? Onze bungalows met sauna bezorgen u een unieke vakantie! Een sauna is niet alleen lekker in de zomer, maar ook zeker tijdens de winter een aanrader om op te warmen!

Boek een bungalow met sauna

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Vraag een brochure aan
Bekijk plattegrond