Menu

Bungalowpark aan de kust

Check beschikbaarheid

Boek nu

Voor een bungalowpark aan de kust zit u bij Village Scaldia helemaal goed. Gelegen aan de kust van Zeeuws Vlaanderen met uitzicht op de Westerschelde beleeft u hier een ontspannen zon, zee en strand vakantie. U kunt kiezen uit unieke kleurrijke vakantiewoningen en geniet van de rust en ruimte die de omgeving van de Zeeuwse kust u biedt. Faciliteiten Village Scaldia

Bungalow aan de kust

Op het binnenmeer van Village Scaldia kunt u ook prima een hengeltje uitgooien. In het meer zwemmen diverse soorten vis zoals baars, karper en paling. Wilt u graag wat actiever bezig zijn kunt een spelletje op de tennisbaan spelen, een partijtje jeu de boules doen of een lekker fietstocht maken in de omgeving.

Westerschelde

Door de mooie ligging aan de Westerschelde zijn er diverse uitstapjes die u kunt maken.  Voor de cultuursnuivers is een bezoek aan bijvoorbeeld het Visserijmuseum in Breskens de moeite waard. U kunt een dagje winkelen gaan in Terneuzen of ontdek de historische steden Gent en Brugge. Ook voor kinderen is er vanalles te doen. Ze kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren in de speeltuinen op het park of neem ze mee naar het attractiepark Plopsaland De Panne. Kortom, redenen genoeg om te kiezen voor dit bungalowpark aan de kust.

Boek direct bij ons bungalowpark aan de kust!

Bungalowpark aan de kust

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Vraag een brochure aan
Bekijk plattegrond