Menu

Vakantie in Zeeland in 2019

Check beschikbaarheid

Boek nu

Wat is er lekkerder dan heerlijk uitwaaien aan het strand? Of een prachtige wandeling maken langs de kust? Of heerlijk in de zon op het strand liggen? Eigenlijk niets. Daarom kun je ook in 2019 weer ideaal vakantie vieren in Zeeland op Village Scaldia. Want naast een prachtige kustlijn is er nog veel meer te doen in deze provincie!

De omgeving van Village Scaldia

Een van de dingen die zeeland zo mooi en leuk maken is het heerlijke eten. Zoals je misschien wel verwacht zijn visgerechten een groot onderdeel van de Zeeuwse eetcultuur. Maar Zeeland heeft nog meer te bieden. Zo heeft de omgeving van Village Scaldia een ruim aanbod aan verschillende restaurants, variërend van pizzeria's tot steakrestaurants. En wist je dat Zeeland beschikt over de meeste restaurants met een Michelinster? Het kan dus bijna niet anders dan dat je heerlijk gaat eten tijdens je vakantie in Zeeland in 2019!

Naast lekker eten kan er ook op andere gebieden genoten worden. Denk maar eens aan een van de vele leuke kuststeden, zoals Vlissingen en Middelburg. In Vlissingen kun je het zeeverleden verkennen in het Muzeeum en in Middelburg kun je met een mooie rondvaart de hoofdstad van Zeeland ontdekken. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. kijk maar eens wat er allemaal te doen is in Vlissingen en Middelburg. Naast een stedentrip kun je natuurlijk ook heel mooi langs het strand lopen. Dit maakt Zeeland zo veelzijdig.

 

 

 

 

Vakantie Zeeland 2019 op Village Scaldia

Er is natuurlijk een boel te doen in Zeeland, maar je hoeft Village Scaldia helemaal niet te verlaten om een hele leuke dag te hebben. Want het park beschikt over een groot aantal faciliteiten om jouw verblijf een gedenkwaardig verblijf te maken. Denk maar eens aan de verschillende sportmogelijkheden die het park te bieden heeft. Er kan een potje tennis gespeeld worden, maar je kan er ook een potje voetballen. En voor de kids zijn er een aantal speeltuinen op het park aanwezig, zodat ook zij zich volledig uit kunnen leven. Maar, misschien wel het leukste en typisch Zeelands: je kan er heerlijk vissen. Gooi je hengen uit op het binnenmeer en probeer een prachtige vis aan de haak te slaan. Iedereen kan zich vermaken op het park!

Vakantie Zeeland 2019 in prachtige accommodaties

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder goede huisvesting. Daarom biedt Village Scaldia ook weer tijdens je vakantie in Zeeland in 2019 verschillende huuraccommodaties aan waarin je kunt overnachten. Zo kun je jouw vakantie zo inrichten als je het zelf wilt.

Boek nu jouw vakantie

Er is heel veel te doen in Zeeland en op Village Scaldia. Wacht daarom niet langer, en boek nu jouw vakantie in Zeeland voor 2019 en verzeker jezelf van een prachtig plekje aan de Zeeuwse kust! Dan weet je zeker dat je ook in 2019 een geweldige tijd gaat beleven.

Boek nu jouw vakantie in Zeeland 2019

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Vraag een brochure aan
Bekijk plattegrond