Op 29 april hebben we meer informatie ontvangen over hoe de maatregelen rond toerisme in Zeeland versoepeld worden. We mogen vanaf 1 mei u weer verwelkomen in onze vakantiehuizen! Bent u een rustzoeker en houdt u van een heerlijke wandeling, fietsen in een prachtige omgeving, lekker ontspannen in uw tuin en in de avond een lekkere maaltijd bereiden in uw eigen keuken, dan kunt u bij ons terecht. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Omdat we begrijpen dat de huidige situatie onzeker is voor iedereen, hebben we een aantal maatregelen genomen. Zo zijn voor nieuwe reserveringen onze annuleringsvoorwaarden versoepeld. En hebben we ook onze betalingsvoorwaarden aangepast. U hoeft uw reservering pas 14 dagen voor uw aankomstdatum te betalen!

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als u via Kustpark Village Scaldia heeft geboekt met een reserveringsdatum na 09/04/20:

Bij annulering voor een reservering, met aankomst in de maanden
mei t/m december 2020, kunt u tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.
De betalingstermijn is 14 dagen voor aankomst, mocht u toch nog willen annuleren tussen datum van betaling en 7 dagen voor aankomst, dan wordt de aanbetaling teruggestort op uw rekening.

Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst wordt 100% van de huurprijs doorberekend.

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als u via Kustpark Village Scaldia heeft geboekt met een reserveringsdatum vóór 09/04/20:

Bij annulering voor een reservering, met aankomst in de maanden
mei t/m december 2020, kunt u tot 7 dagen voor aankomst kosteloos* annuleren. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst wordt 100% van de huurprijs doorberekend.

*Let op; vanwege deze uitzonderlijke situatie ontvangt u in geval van annulering, waarbij u recht heeft op restitutie volgens onze voorwaarden, de reeds betaalde huursom in de vorm van een voucher. Deze voucher is onbeperkt geldig.

Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst wordt 100% van de huurprijs doorberekend.

 

**Bovenstaande voorwaarden zijn geldig voor reserveringen tot 28 overnachtingen, met een maximum van 2 vakantiehuizen per reservering.