Annuleringsservice van Kustpark Village Scaldia

Een reservering afzeggen is al vervelend genoeg. Door een annuleringsservice bij Kustpark Village Scaldia af te sluiten bent u gedekt voor de financiële gevolgen. Deze annuleringsservice biedt dekking voor de annuleringskosten van de hoofdpersoon of één van de medereizigers wanneer uw vakantie niet door kan gaan. De premie voor de annuleringsservice is 5% van de totale reserveringssom, met uitzondering van de verblijfsbelasting.

 

Tot en met de dag van aankomst heeft u recht op 100% restitutie van de totale reserveringssom. Dit is exclusief de kosten van de annuleringsservice en de eventuele kosten van de voorkeursboeking.

 

Te ondernemen stappen bij annuleren met een annuleringsservice:

U geeft zo snel mogelijk de annulering schriftelijk of telefonisch aan ons door.

De huursom wordt door Kustpark Village Scaldia aan u terugbetaald of als u dat wenst kan het tegoed ook gebruikt worden voor een reservering in de toekomst.

Wat komt niet in aanmerking voor uitbetaling via de annuleringsservice?

Indien u al aangekomen bent en u moet uw verblijf vroegtijdig afbreken, dan heeft u geen recht op restitutie.

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden als u geen annuleringsservice via Kustpark Village Scaldia heeft geboekt:

Bij annulering voor een reservering met aankomst in de maanden januari, februari, maart, april, oktober, november en december kunt u tot 14 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomst bent u de totale reserveringssom, exclusief de kosten van de verblijfsbelasting, aan Kustpark Village Scaldia verschuldigd.

 

Bij annulering voor een reservering met aankomst in de maanden mei t/m september kunt u tot 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst bent u de totale reserveringssom, exclusief de kosten van de verblijfsbelasting, aan ons verschuldigd.