Kustpark Village Scaldia

Fietsen in Zeeland

Het is echt zalig om te fietsen in Zeeland. Wist u dat Zeeland zelfs de favoriete fietsprovincie is van veel Nederlanders. Zeeland wordt geroemd om zijn gevarieerde landschap. Ontdek op de fiets de schilderachtige kustlijn, de onbegrensde duingebieden, de binnenwateren en de vele karakteristieke dorpen en stadjes. De talloze fietsroutes in Zeeland geven u alle ruimte om de omgeving op uw eigen houtje te ontdekken.

Vele fietsroutes om te fietsen in Zeeland!
Zeeland heeft een uitgebreid netwerk fietsknooppunten waarmee het heel makkelijk is om een prachtige tocht te maken langs de mooiste weggetjes en fietspaden! Afhankelijk van uw wensen kiest u zelf de mooiste fietsroute door Zeeland. Kortom ook per fiets biedt de omgeving van Village Scaldia tal van mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit in Zeeland.

Voor de echte sportieveling zijn rond het Veerse Meer, in Goes op Noord-Beveland en in de boswachterij Westenschouwen mountainbikeroutes uitgezet. Deze routes herkent u aan de speciale houten palen en voeren door bospaadjes en over dijken, grinddreven en zandheuvels.

 
 

Meer In de omgeving