Kustpark Village Scaldia

Zomer

Grandioos genieten in Zeeland!

De zilte zeelucht in uw gezicht,
een briesje strijkt door uw haren,
de zon op uw huid. 
Ontdek vanuit Kustpark Village Scaldia de schoonheid van Zeeuws-Vlaanderen.

Vier vakantie op ons mooie park, waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur.

park
 

Geniet van een fijn verblijf bij Kustpark Village Scaldia.
Boek een relaxed weekend of een aangename vakantie in Zeeland.

 
Fietsen
 

Een ontspannen verblijf aan de Zeeuwse kust.
Geniet van de zomer in uw achtertuin, tijdens een wandeling, op een terrasje of wanneer u de omgeving verkent met de fiets.  

 
Cadzand
 

Trek erop uit naar Cadzand. Waarom Cadzand?
Voor de prachtige zandstranden én voor haaientanden!
Deze meest zuidelijke badplaats van Nederland biedt ruime en schone stranden en zijn ideaal voor een heerlijke dag aan het strand of een fijne strandwandeling. 
Door de storm van 1953 zijn er veel haaientanden op het strand terecht gekomen, die zijn dan ook tot de dag vandaag nog te vinden! Dus speur het strand goed af want je kan er zomaar een tegenkomen. 

Combineer uw bezoek met een wandeling door natuurgebied Het Zwin, dit prachtige stuk natuur is een beleving op zich. Hier worden verschillende zoektochten, wandelingen en tentoonstellingen georganiseerd.  

 
Fietsen
 

Al fietsend de prachtige omgeving verkennen.
Zeeland is benoemd tot 5-sterren fietsprovincie door het Landelijk Fietsplatform! 

Het Fietsnetwerk Zeeland zorgt ervoor dat u ongecompliceerd, en zonder steeds op een plattegrond te moeten kijken, kunt genieten van een fijne fietstocht. Volg de knooppunten en verken de mooiste stukjes van Zeeuws-Vlaanderen. 

Fiets langs het water (of over het water), door de polders en/of bossen en over de duinen. 

 
Sluis
 

Sluis, een gezellige stad in Zeeuws-Vlaanderen. Geniet van gezellige straatjes, leuke winkeltjes en sfeervolle terrassen. Sluis staat bekend als gemoedelijk en sfeervol, een bezoekje aan dit pittoreske stadje mag eigenlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie. Sluis ligt op de grens met België, de bourgonische sfeer zal u zelf snel ervaren wanneer u hier bent!

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen bent u ook binnen no-time de grens over. Maak een uitstapje naar bijvoorbeeld Gent of Brugge, en ontdek deze prachtige Belgische steden! Even de grens over is zeker de moeite waard, er is zoveel te zien en te doen!